Nekaj časa sem opažal, da sem imel zelo močne bolečine v hrbtenici. Poleg tega pa so me tudi zelo bolele mišice in sklepi, glavoboli pa prav tako niso bili redki. Zato sem nekaj časa razmišljal, kaj naj naredim. Če bi šel do fizioterapevta, bi mi to morda pomagalo le pri bolečinah v hrbtenici in mišicah, vendar sem si mislil, da so vse te moje bolečine povezane in mi tu fizioterapevt ne bi moral povsem pomagati. 

Zato sem malo pobrskal po spletu in v oči mi je padel protibolečinski obliž. Pogledal sem malo mnenja kupcev teh obližev in vsi so bili zelo pozitivno presenečeni, saj so jim rešili večino bolečin, ki so jih imeli. Protibolečinski obliž naj bi pomagal pri bolečinah v mišicah, kosteh, sklepih in pa prav tako pri glavobolih. Sprva nisem verjel v to, vendar po vseh teh pozitivnih opisih kupcev, sem tudi sam naročil nekaj obližev. 

Ko sem jih dobil, so bila navodila kar enostavna. Protibolečinski obliž preprosto nalepiš na območje, kjer čutimo najhujše bolečine in po nekaj časa, bo začel delovati. To je pa po mojih izkušnjah tudi res. Protibolečinski obliž sem si nalepil na območje, kjer me je bolela hrbtenica in po nekaj urah je bilo že bolje.  

Protibolečinski obliž me je zelo pozitivno presenetil

To me je zelo presenetilo, zato sem si redno nalepil protibolečinski obliž in skozi čas so bili učinki neverjetni. Po nekaj časa uporabe so mi tudi glavoboli izginili, česar pa sploh nisem moral verjeti. Nato sem se malo poglobil v filozofijo teh obližev in ugotovil, da je to navadno, da ti pomagajo pri takšnih bolečinah. 

Ker protibolečinski obliž deluje tako, da se naravne snovi obliža vsrkajo skozi kožo v krvni sistem, nam le ti krepijo imunski sistem in pripomorejo še pri ostalih bolečinah.  

Protibolečinski obliž je torej povsem univerzalna in naravna stvar, ki nam lahko pomaga pri mnogih bolečinah, ki jih imamo.