Dan za sproščanje in masažni bazeni

Kdo si ne bi želel dneva, ko bi se cel dan sproščal v bazenu. Masažni bazeni so namenjeni prav temu, da si človek vzame nekaj časa zase in uživa. Tudi sam sem razmišljal v tej smeri. Sem človek, ki je rad doma, doma se najboljše tudi počutim. Ko mi prijatelji rečejo, da bi moral hoditi po večerih malo v družbo, se jim nasmejim in jim povem, da sem najraje doma. Tako je prišla tudi ideja, da bi si lahko privoščil masažni bazen kar doma. 

 

Kdaj sem prvič pomislil na kaj takšnega?

Ko sem v službi delal na računalniku in sem dobil reklamo, kjer so bili prikazani masažni bazeni. Takrat sem se vprašal, zakaj bi zapravjal in hodil drugam, če lahko to imam doma. Ker sem tako rad doma, sem si doma ustvaril dom, kjer se dobro počutim. Veliko dam na les, tako da imam v hiši in okoli hiše veliko izdelkov iz lesa. Tako sem prišel tudi do ideje, da bi lahko kupil masažni bazen, ki bi ga oblekel v les. Tako bi vse skupaj izgledalo prav lepo. 

Ker so me masažni bazeni prevzeli, sem se en dan odločil, da si grem pogledat ponudbo. Zelo različni so bili masažni bazeni med seboj, tako po ceni, kot po uporabi. Ker pa sem jaz človek, da ko nekaj kupujem, to kupim dobro, sem se odločil, da bom kupil najboljši masažni bazen, ki je trenutno na trgu. Seveda so masažni bazeni imeli različno ceno in jaz sem plačal zanj največ. Komaj sem čakal, da ga doma namestim in nalijem vanj vodo. Prvo razvajanje je bilo najboljše. Ne bom ga pozabil. V masažnem bazenu sem bil celo uro. Užival sem kot še nikoli. Zraven sem si privoščil kozarec dobrega vina. Še dobro, da sem se odločil za največjega, kajti majhni masažni bazeni sigurno niso tako prostorni.