Nekaj časa nazaj sem začel razmišljati o temu, koliko denarja porabim za razne šampone in pa gele za tuširanje. Tako pa se mi je tudi zdelo, da moram te kupovati zelo pogosto, saj se zelo hitro spraznijo, tako da sem sedaj začel razmišljati o temu, kaj bi naredil, da bi to težavo nekako rešil.

Tukaj pa sem potem pomislil na milo v trdni obliki. To pa zato, ker bi mi milo lahko služilo povsem enako dobro, kot pa tekoči šamponi, vendar pa bi to ostalo uporabno veliko dlje, saj se ne bi rabilo tako hitro. Poleg tega pa imajo trdna mila tudi veliko nižjo ceno, kot pa šamponi, tako da se je s finančnega vidika to zagotovo splačalo. 

No tako pa sem si nato res kupil takšno milo, ter sem lahko še na lastne roke videl, da je to res popolnoma enako učinkovito, kot pa tisti šamponi, ki sem jih uporabljal, tako da sem bil zelo vesel, za to odločitev, saj sem s tem lahko prihranil kar nekaj denarja.

Nato pa sem si začel ta mila še nekoliko bolj ogledovati, ter sem nato odkril tudi naravno milo. Tako pa je to grajeno popolnoma na naravni bazi, kar pa je pomenilo, da bi bilo to za kožo zelo dobro, kar pa se mi je zdelo zelo pomembno, saj nam lahko umetna mila in pa šamponi tudi škodijo, zaradi raznih umetnih snovi, ki so znotraj le teh.

Milo je odlično nadomestilo za šampone

Tako pa sem si nato tudi kupil takšno naravno milo, ter sem nato spet videl, da je to imelo kar nekaj pozitivnih vplivov na mojo kožo. To pa zato, ker je moja koža postala veliko bolj sijoča, kar pa je dober znak za to, da je koža dobro hidrirana in pa tako posledično zdrava. Zato pa sem bil s to odločitvijo in nadomestilom šamponov, zelo zadovoljen.